Bli medlem

Send inn din søknad i skjemaene under dersom du vil bli medlem i klubben.

Dykking

Om du allerede har dykkersertifikat kan du bli medlem i klubben. Som medlem i klubben får du gratis fylling av luft og halv pris på alle klubbturer. Klubben arrangerer turer med klubbåten Hundsvær hver uke. Her kan alle med dykkersertifikat være med. Om du ikke har en dykkebuddy, er det alltid noen andre på turen å dykke  sammen med.

UV-rugby

Undervannsrugby er en spennende måte å trene vannfølelse, smidighet og styrke. Klubbens UV-rugby lag har trening to ganger i uken og passer for både nybegynnere og viderekommende. Klubben har også  gjort det bra i flere mesterskap de siste årene.

Søknadskjema

Du kan bli medlem i Ålesund Sportsdykkerklubb ved å fylle ut skjemaet under.

*Nøkkelkort til nye medlemmer sendes ikke ut automatisk, du må selv kontakte materialforvalter i klubben for å få dette. Kontaktinformasjon for utdeling av nøkkelbrikke finner du på Kontakt oss.

PS! Du må ha med gyldig medlemskort (Med kvittering for innbetalt medlemskap) for å få utdelt nøkkelkort eller bruke medlemsfordelene. Derfor er det viktig at du betaler i bank og får kvittering eller får tilsendt kvittering fra banken din ved bruk av nettbank. Medlemskapet er å anse som aktivt fra den dagen medlemskapet er betalt og kvittering kan fremlegges.

Ålesund Sportsdykkerklubb står fritt til å nekte innmelding eller si opp medlemmer som vi mener er uskikket i klubben uten å måtte grunngi dette ytterligere ovenfor vedkommede.

Gratulerer, søknaden er sendt inn! Du vil motta en kopi av søknaden på e-post. Faktura for betaling kommer på e-post innen 1-2 uker.
Oops! Something went wrong while submitting the form.