Utleie(IKKE TIL FEST)

Ålesundsområdet er et fantastisk utgangspunkt for dykking med kort vei til mange flotte vrak- og naturdykk. Med fasiliteter som overnatting, kompressor og flytebrygge er Aasdk’s klubbhus et perfekt utgangspunkt for dykking. Les mer om dykkesteder i området.

Overnatting

Huset er bygget i 1988 og er på to etasjer. Hovedetasjen inneholder et stort møtelokale, kjøkken, dame- og herregarderobe med toalett og dusjanlegg. Kjøkkenet har storkjøkken komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og ellers det meste av utstyr. Andre etasjen har bar, sofagrupper, trådløst internet og balkong. Sovemulighetene er 7 rom med køyesenger med 3-5 sengeplasser pr rom, både enkle og doble senger.

Vi har enkel adkomst til båt ved flytebrygge. Båthuset er lagt til rette for skylling av utstyr med skyllekar og en halvautomatisk kompressor (450L 200/300 bar) Luftfylling er inkludert i leieprisen. Utsikten til Sunnmørsalpene er fantastisk! Det er enkel tilgang til dykking direkte fra kai, steintrapp eller flytebrygge på klubbens eget område.

Utleiepriser

Voksen per døgn
420,-
Barn per døgn
250,-
Vask (obligatorisk)
1500,-

Bilder fra klubbhuset

Leie av båt

Hundsvær er klubbens RIB, en Zodiac SRMN 730, som kan leies av besøkende grupper. RIB’en må leies med båtfører, som også kan fungere som kjentmann på dykkestedene. Ta kontakt med utleie-ansvarlig for mer informasjon.

Informasjon om båt og betingelser

Lengde
24 fot
Fart
30 knop
Antall dykkere
Maks 8-10 stk
Utleie båt
350,- per dykker per tur. (minimum 2000,- per tur)
Leie av skipper (obligatorisk)
500,- per tur

Utleiekalender

Ta kontakt med utleie-ansvarlig for mer informasjon og bestilling, du finner kontakt informasjon under Kontakt oss. Se i kalenderen under for å finne ledige tidspunkt for leie. (Blå=hus utleid, Grønn=båt utleid)